<

Frågestundssvar – del 2

Postat av: Em
Om du var ekonomiskt oberoende i hela ditt liv (och du visste om att du så skulle förbli) hur tror du att ditt levnadssätt skulle vara och hur skulle din personlighet vara?

Svar: Först och främst hade jag börjat äta ute i princip varje dag. Visst kan det vara kul att laga mat, men det har alltid varit själva ätandet och smakupplevelsen som stått i centrum för mig. Jag hade såklart köpt grejer. Nya skjortor. Slim fit. Inte de där pösiga sakerna jag har på mig nu. Ser ju ut som en dåre.
 
Om jag fortsatt att jobba/plugga? Ja, vad annars skulle jag ha gjort om dagarna? Vad hade gjort mitt liv meningsfullt?
 
Min personlighet hade väl varit som vanligt, tror jag.
 
Postat av: SmiskarkungenKling
Vilken är din favoritbokstav av alla bokstäver i hela alfabetet? Vid vilken ålder trillade dina pungkulor ner? Vilket ord skulle du säga om du bara fick säga ett ord en hel dag obegränsat?
 

Svar: I det engelska alfabetet är det W. Jag gillar hur det uttalas. I svenska alfabetet har jag inget direkt... Jag har absolut ingen aning om när mina pungkulor trillade ner. Ordet: skägg. Eller yolo. Fast det mest praktiska hade väl varit typ "hej".
 
Postat av: Sanna
Vilket är ditt favoritbestick?
 
Svar: Självfallet fonduegaffeln! Gärna i kombination med monokel och hög hatt!
 
Postat av: Johanna
Vilken längd på tjejers hår tycker du är snyggast?
 
Svar: Rent generellt så gillar jag långt hår, till axlarna eller längre. Men det säger egentligen inte så mycket, ibland kan jag tycka att en kort frisyr är sjukt läcker också.
 
Postat av: Anonym
Det bodde en kvinna i Gränna. som sin stjärtmuskel så kunde spänna att hon i detta hål kunde strypa en ål och till och med vässa en penna.
 
Svar: Den här känns bekant, den har jag hört/läst innan! Tycker det är fantastiskt att man med ett trångt anus väljer att strypa en ål. Det måste vara smärtsamt för ålen. Att dö. Strypas. I en människas anus.
 
Postat av: Matilda
1) När grät du senast av lycka, sorg och av ren sympati för en annan person, och vad var anledningen? 2) Är det svårt för dig, som kille, att söka tröst hos dina kompisar? Skulle dina kompisar t.ex. krama om dig och låta dig gråta över deras axel om du var ledsen, eller skulle det bara vara awkward och/eller anses som fjolligt?? 3) Hur är din relation till musik? Lyssnar du bara på det som är/har varit på topplistorna eller har du några favoritband? 4) När upptäckte du att du var så bra på att formulera dig själv i text? 5) Är du orolig inför framtiden? T.ex. att du inte ska hitta den perfekta tjejen du vill skaffa barn med, att du inte ska få det jobbet du vill ha efter journalistprogrammet osv osv..
 
Svar: 1) Jag gråter lite varje gång jag läser den här: Sebbe visste att han snart skulle dö. Tycker bara det är så fruktansvärt.
 
2) Det är mycket svårt att söka tröst hos kompisar som kille. Inte för att jag har taskiga kompisar. Tvärtom hade de säkert velat trösta mig om jag varit ledsen. Men det finns en sorts "manlig stolthet". Många av oss lever i föreställningen att offentlig ledsamhet, gråt och tröst är reserverat kvinnorna. Män ska vara macho och hålla smärtan inom sig. Och om de inte kan hålla smärtan inom sig, ja då ska de förklara detta i en lugn och sansad ton för kompisen så att de tillsammans kan ta ett rationellt beslut om vad som bör göras härnäst. Gråt är uteslutet.
 
3) Min relation till musik är rätt så casual, jag lägger inte så mycket av min identitet i det som många andra gör. Men just nu är jag inne i en house-period.
 
4) Under hela grundskolan var jag klassens go-to-guy när det gällde stavning och formuleringar i text. Men det var först i slutet av gymnasiet, när jag skrev för gamingeye.com och publicerade ett par random krönikor på facebook som jag kände att det här med att skriva kanske är min grej ändå.
 
5) Varje gång jag tänker på framtiden så blir jag orolig. Så orolig att jag vill dö, ungefär. Fast inte riktigt. Men ändå. Det är sjukt jobbigt. Därför undviker jag att tänka på framtiden.
 
Fortsättninge följer...

Kommentarer
Postat av: Matilda

Gud va skönt att inte va kille känner jag helt plötsligt. Att bli omkramad av tjejkompisen medan man gråter är faktiskt ganska mysigt. No homo.

2012-08-20 @ 19:16:52
URL: http://eliasson.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0