<

Frågestundssvar – del 3

Postat av: Fredrika
Vad hade du för roll i din klass i lågstadiet? Vilka städer har du bott i? Vad tycker du är bäst med dig?
 
Jag var klassens jonglör. Varje gång vi skulle göra något fick jag vara den som jonglerade. Jag jonglerade med allt möjligt. Bollar, pinnar, leksaker, böcker, knivar, gitarrer, CD-ställ, you name it.
 
Nä, skojade bara. Jag hade ingen speciell roll, på den tiden hade man väl knappt ens hunnit bilda de coola/töntiga gängen? Jag var en äcklig liten unge, som alla andra.
 
Jag har bott i Älmhult och Kungälv. Kom på idag att jag snart har bott här under hälften av mitt liv. Tolv år i Älmhult, tolv i Kungälv. Ja herregud vad tiden går o.s.v.
 
Ungefär 100% av gångerna jag nämner att jag kommer från Älmhult så hoppar gamla Ingvar in i samtalet...
 
Det bästa med mig... Ja du. För egen del tycker jag det är skönt att jag hela tiden har full kontroll över mig själv. Oavsett hur mycket som trycker på utifrån, vare sig det handlar om stress, sociala situationer, alkohol eller känslor så tappar jag aldrig kontrollen. Om jag ändå skulle råka göra det har jag självinsikt nog att inse det. Och så ger jag mig själv ångest som straff.
 
Postat av: Sanna
vilken monopolpjäl tycker du är bäst?
 
Skon, så att man kan sparka lite rumpa med ett fett fucking hotell på Norrmalmstorg. Fatta det. Ett fucking hotell. På Norrmalmstorg. Bara casha in 40 papp rakt i fickan asså ja jävlar haha!
 
Postat av: Jojagog
Vad har du för syn på invandrare? Är du moderat? Är du religiös? Vad tycker du om Sverige om du jämför med tex USA? har någon annan i din kompis-krets blogg?
 
Invandrare är bra, som alla andra. Förutom när de är dåliga, precis som alla andra som är dåliga.
 
Jag röstade på M i senaste valet, men jag kallar mig inte moderat. Jag har glidit ifrån dem lite. Nu är det som vanligt: jag vet inte vad som är bäst och jag blir yr och vill dö när jag tänker på det.
 
Flera av mina klasskompisar bloggar. Sanna uppdaterar rätt dåligt nu för tiden, men glimtar ändå till ibland! Isak skriver nära, vackert och personligt. Sebbz är svenska språkets motsvarighet till Gandalf. Och Håkan levererar sylvass satir som är så sylvass att den nästan är vassare än en syl.

Kommentarer
Postat av: Sanna

hade hoppats att du skulle ha rättat min felskrvning, men nej.

Svar: Zomg, såg den inte ens. Jag låter din "felskrvning" vara kvar!
Simon

2012-08-21 @ 22:36:18
URL: http://sannolik.blogg.se
Postat av: sebastian

haha, tack! är det nu jag ska säga "YOU SHALL NOT PASS"?

2012-08-22 @ 10:04:46
URL: http://sebbz.se
Postat av: Håkan

Åh Simon. Det är allt jag har velat för dig. Att du ska tycka om min blogg. Lite tårögd blir jag allt. Jag ska börja uppdatera oftare från och med nu.

2012-08-30 @ 20:33:13
URL: http://honkiie.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0