<

Vill verkligen inte ha 10 000 kr

Tänk om någon hade satt in 10 000 kr på mitt konto nu. Vad jobbigt det hade varit. För det första hade jag ju inte ens vetat om det förrän jag hade loggat in på internetbanken nästa gång, det vill säga om en månad då det är dags att betala räkningarna igen. Jag hade gått omkring i ovisshet om att jag kunde vara värsta kungen i baren. Det hade varit sjukt jobbigt. Sen hade det varit jobbigt att administrera. Jobbigt att bestämma vad man skulle spenderat dem på. Speciellt jobbigt hade det varit om en bloggläsare hade satt in pengarna. Usch, alltså. Skuldkänslorna jag hade fått! Folk hade trott att jag var värsta luffaren. Om en bloggläsare hade velat sätta in pengar på mitt konto, så hade jag inte gett dem mitt kontonummer, som börjar på en femma. Jag hade inte berättat för dem att min bank är SEB. Och jag hade definitivt inte mottagit mer pengar från bloggläsarena kompisar. Absolut inte. Jag gillar inte ens pengar.


Kommentarer
Postat av: Matilda

Tråkigt att man får reda på sånt här genom ett blogginlägg. Får väl hitta någon annan som vill ha mina pengar då.

2012-08-22 @ 22:21:50
URL: http://eliasson.blogg.se
Postat av: Matilda (dock en annan än den förra kommenterarn)

Det här är så jävulskt sjukt, för jag fick precis in just 10 000 kr på mitt konto som jag inte har någon aning om vad dom kommer ifrån!!!!! Är det du?!

Svar: Ja. Det är därför jag är så fattig nu. :(
Simon

2012-08-23 @ 00:23:22
Postat av: Ida - lite mer än du bad om

Alltså, jag är 99% säker att jag såg dig vid en spårvagnshållplats i centrala Göteborg idag (torsdag) (har ingen aning om vad hållplatsen skulle heta eftersom att jag är turist från norra Norrland)- eller jag hoppas i alla fall att det var du. Annars har jag genomlidit en väldigt onödig & jobbig konversation med pojkvännen som uppstod när jag i mitt starstruckna tillstånd med stora ögon pressade ansiktet och ena handflatan mot spårvagnsrutan och viskad "Simon......".

Ifall det var du så var det i alla fall SJUKT COOLT och OMG HEJ!!!!11

Svar: Haha! Om det var runt 17-tiden så måste det ha varit Kungsportsplatsen. Annars stod jag aldrig och väntade på en hållplats, utan gick bara förbi.
HEJ på dig också! :)
Simon

2012-08-24 @ 01:03:44
URL: http://idathewiseone.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0