<

Nästa veckas horoskop

Hej, mitt namn är Xenos Zenmass-Ha. Jag har ända sedan barnsben varit införstådd i stjärnornas kraft och hur de påverkar våra liv. Men det är först nu, efter att ha studerat på University of Mumbo Jumbo i Bombay, som jag kan utnyttja min kraft till fullo.

Jag är en bekant till Simon, och han tyckte att det skulle vara kul om jag gästbloggade och skrev ihop ett litet horoskop åt hans läsare. Så här är jag! Låt oss se vad stjärnarna har att säga om din vecka 8.

STENBOCKEN

Det blir en lugn vecka för dig. Om du mot förmodan har någonting viktigt att göra är det viktigt att du försöker skjuta upp det. Ring till jobbet eller skolan och säg att du har fått skörbjugg. Den funkar alltid.

På onsdagen kommer du att träffa en Michael Jackson-imitatör. En väldigt dålig sådan. Han har nämligen på sig en sorts röd dräkt med vita puffar. Över axeln har han en stor säck, och för att toppa allt har han vitt lösskägg. "Men du ser ju mer ut som tomten än Michael Jackson!", säger du. "Är det du eller jag som är Michael Jackson?" svarar han.

Ägd.

VATTUMANNEN

Kannibaler från ett främmande land sparkar in din dörr och kokar dig levande.

Haha, skojade bara!

Nä men allvarligt nu. Du dör nästa vecka. Troligtvis i en tragisk bilolycka. Merkurius flyger runt utav bara helvete, så det är svårt att veta exakt hur du dör. Men dör, det gör du.

FISKARNA

Ditt Spotify får någon sorts tuppjuck och börjar spela Justin Biebers låt Baby på repeat, och datorn vägrar stänga av sig. Du kan inte sova på grund av allt väsen, så du bestämmer dig för att kontakta diskrimineringsombudsmannen. Han skrattar åt dig i telefonen och kallar dig "knäppis". Du tar mycket illa vid dig.

Resten av veckan blir tuff, men jag tror att du klarar det.

VÄDUREN

De goda nyheterna: du tar äntligen itu med dina alkoholproblem i veckan. De dåliga nyheterna: det är för sent, du har redan fått skrumplever, gulsot samt klamydia i knät.

Du dör på fläcken.

OXEN

Haha, vilken sjuk slump! Mars bana över Balkanbältet indikerar att kannibaler från ett främmande land kommer att sparka in din dörr och koka dig levande i veckan. Men det är väl inget att hänga läpp för. Du har ju i alla fall... ingen... Eller nu när jag tänker på det så är det rätt illa, faktiskt. Herregud, det gör ju skitont.

Aja. Annars är veckan bra.

TVILLINGARNA

Ditt majsberoende börjar gå överstyr. All din vakna tid går åt till att äta och tänka på majs. Det händer att du tänker "idag ska jag inte äta någon majs", men du bryter snart ditt eget löfte till dig själv. Tragiskt är vad det är.

Men på fredagen blir det bättre, för då blir du GRAVID! Kul va?

KRÄFTAN

Du får en knäpp i hjärnan och kan helt plötsligt inte säga r. Framåt lunch försöker du beställa en "capjischosa" på pizzerian men ingen förstår vad du menar. Inte heller "majgajita" funkar. En av pizzabagarna hör fel och tror att du säger "nu ska jag råna er, era jävlar" så han ringer polisen och du hamnar i fängelse för rånförsök och ingen älskar dig förutom dina föräldrar. Eller vänta nu lite, Venus flyttade sig lite söderut. Nepp, dina föräldrar älskar dig inte heller.

Så kan det gå.

LEJONET

Under tisdagen råkar du sätta på dig dina underkläder ut-och-in. Hoppsansa, vad tokigt! Nu syns ju bromsspåren utifrån! Du går in på toaletten och rättar till det.

JUNGFRUN

En spågumma kommer fram till dig på stan och erbjuder dig en gratis session. Du tackar ja och hon säger att du nyligen har läst ditt horoskop på en blogg. Och du bara: "NO SHIT SHERLOCK?". Spågumman blir lite lätt upprörd av din dåliga attityd och börjar spruta ner dig med majonnäs.

Du växlar också in alla dina pengar till euro, av någon jävla anledning.

VÅGEN

Du blir sugen på att utforska världen, och beger dig ut på en jorden-runt-resa. Du besöker Grand Canyon, Taj Mahal och Sjöhistoriska museet i Estland. Du träffar en tjej som också reser jorden runt. Ni slår följe. Hånglar lite. Pippar lite. Gifter er. Allting är frid och fröjd, tills hon en dag säger att det finns en sak hon inte har berättat. Hon är kannibal, och nu måste du följa med henne och hennes vänner för att käka upp en person hemma i Sverige. Det är förvirrande alltihop, men vad ska du göra, du älskar ju henne!

Ni reser till Sverige, tar första bästa bostad, sparkar in dörren och kokar stackaren där inne levande.

SKORPIONEN

Du bestämmer dig för att leka Cast Away och beställer hem en volleyboll som du omedelbart ritar ett ansikte på och döper till Wilson. Du isolerar dig från omvärlden. Stänger av telefonen. Låser dörren. Tiden går och du kommer på att så här kan du inte hålla på hela livet. Det är ju helt absurt. Du måste ta dig därifrån. Så du börjar bygga en flotte av dina möbler och kläder. Det är ett jäkla jobb, men till slut lyckas du fylla lägenheten med vatten så att du kan testa flotten. Av misstag råkar volleybollen flyta ut genom ett öppet fönster, och du vrålar "WILSSSOOOOOOON" efter den.

Du är allt bra konstig, du.

SKYTTEN

Din vecka blir rätt så bra. Du ser en dokumentär om politik och får helt plötsligt ett sånt jäkla sug för att bli landstingsledamot. Du bara måste bli det. Så du startar ett parti: Landstingspartiet. Målet: att få in dig i landstinget. Du reser runt i hela regionen och talar om för folk varför just du ska bli landstingsledamot.

På fredagen krossas tyvärr din dröm, då du får ett spontant anfall av dövblindhet. Och hur tror du det hade sett ut, med en dövblind landstingsledamot? Inte bra alls, kan jag säga dig.


Xenos Zenmass-ha, leg. astrolog

Kommentarer
Postat av: Elin

Det blir en mycket märklig tisdag, då hela min familj kommer gå runt med synliga bromsspår och kläderna ut och in. Förutom lillbrorsan då. Han har ju fullt upp med att koka människor ihop med sin nya tjej.

2012-02-17 @ 08:04:27
URL: http://superficialragdoll.blogg.se/
Postat av: Anonym

Gjorde en supermegaambitiös redovisning om din blogg iveckan, fick fet eloge av läraren, tack för hjälpen!

2012-02-18 @ 03:07:12
Postat av: Micka

Jag sitter just nu på jobbet och skrattar så jag gråter. Känns som att jag egentligen borde gråta av andra orsaker eftersom jag är oxe..Nedrans kannibaler.

2012-02-21 @ 13:47:37
URL: http://mikaelaisraelsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0