<

7 anledningar till att inte bleka tänderna

 1. Det gör ont. Korta men intensiva ilningar kan när som helst uppstå någonstans i mitten av tanden, i dess innersta väsen, i dess själ, bryta ner, förgifta, förbanna och smutsa ner. Man ryggar tillbaka, klappar upp en hand i ansiktet som om man försökte ha ihjäl en bepansrad fluga som satt sig i mungipan, man säger "AAAAAAAAAAJ", fast med stängd mun, "HMMMMMMMMMMMMMNN" säger man.
 
2. Man ser ut som en seriemördare med ett antal psykiska sjukdomar när man tar kort på sig själv i syfte att bildsätta ett blogginlägg om tandblekningars dålighet.
 

Före
 
Efter
 
3. Det finns inget att göra åt smärtan. Det finns inget mönster. Ilningarna kommer inte när man dricker kallt eller äter varmt, andas in luft eller hoppar hopprep. De kommer när man minst anar det. Mitt i en konversation. När man för maten mot munnen. När man precis sagt yolo. Värktabletter hjälper inte. Inget hjälper. Livet har förvandlats till en evighetsmaskin, fast med döden, man dör i all evighet, och det är pest och pina och kolera i ljumsken och allting blir så evigt jobbigt och det är så himla synd om den tandblekte.
 
4. Själva behandlingen gör ont. Ni kanske trodde att punkt 1 och 3 syftade till själva behandlingen. Det gjorde de inte. De syftade till dygnet EFTER behandlingen.
 
5. Man måste förklara sig. Alla undrar varför man gör det. Kanske är det så att man fick tandblekningen som en present från sina föräldrar. Kanske är det så att man aldrig i det här livet hade lagt egna pengar på något så töntigt som en tandblekning, men föräldrarna ville att man skulle se bra ut i ett eventuellt TV-framträdande. Och så blev man lite nyfiken. Och för att inte glömma följande viktiga argument: yolo.
 
6. En "kompis" kanske bestämmer sig för att ta tid mellan ens ilningsattacker så att denne kompis sedan på ett ungefär kan räkna ut när ens nästa ilning ska komma och göra en uppmärksam på det genom att peka på en och räkna ner.
 
7. Man får inte äta något färgat på tre dagar efteråt. En tomat på hamburgaren? Nope. En morgonkaffe? Nope. Nattkaffe då? Inte det heller. Cola? I dina drömmar.
 
Så aa. Så är det. Nu ska man kanske sätta sig i ett hörn och knapra på ett salladsblad och slänga ett par trånande blickar bortåt kaffebryggaren.

Kommentarer
Postat av: j

yolo

2012-10-23 @ 18:26:24
Postat av: o

yolo

2012-10-24 @ 16:56:43
Postat av: Jojjo

Jag tycker att du och PewDiePie är samma sak.

2012-10-31 @ 20:48:44
Postat av: Anette

Hej, har just nu ilningar efter tandblekning på Elite smile, gör skiiiitonnnnt, vad ska jag göra? När försvinner ilningarna? skit också, skulle aldrig gjort detta....hjälp, vad gjorde du och när gick det över?

Svar: Första dygnet var helt sjukt, det var bara till att bita ihop, bokstavligen! Men sen försvann det rätt så snabbt. Det lär vara borta för dig när jag skriver det här, eller?
Simon

2013-06-07 @ 17:26:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0