<

Ingen gillar falska människor

"Jag hatar falska människor, de ska inte få någon plats i mitt liv igen!" säger folk. Jag förstår det inte. Alltså, jag förstår att folk hatar falskhet, men finns det verkligen falska människor? Och i så fall, vad är det som säger att inte du själv någon gång har varit det, med eller utan avsikt?
 
Det känns ju rent spontant som att en majoritet av fallen då folk kallar varandra för falska människor bara beror på missförstånd. Om folk hade kunnat lägga stridsyxan åt sidan i två sekunder och lyssnat på varandra hade det kanske inte sett likadant ut. Det är lättare att stämpla någon som falsk än att ta reda på varför personen agerade på ett visst sätt i en viss situation.
 
Och nu ska jag avsluta inlägget som en sanna fjortis och säga:
 
Det e iaf MIN åsikt!!!!!

Kommentarer
Postat av: Emma Hå | shoes and beyond

En polare sa en gång att hon var trött på falska vänner. Jag bad henne definiera. Hon svarade "sådana där som man bara fester med och har roligt och så, men som man inte kan sitta ner med och dricka en kopp te och prata allvar". Jag insåg att jag nästan bara har falska vänner. Orka vara "sig själv" med alla 400-something på facebook liksom..

//Emma Hå

2012-10-12 @ 14:14:14
URL: http://emmahas.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0