<

De som kränker David Hasselhoff ska dö!!!!!!!

 
Ni kanske har hört talats om den här videon. Jag såg den för första gången idag, och jag blev så himla ledsen! Besviken! Förbannad! Det är uppenbart att detta inte är den sanna David Hasselhoff, den person vi har växt upp med i TV-rutan.
 
Det enda syftet med den här videon är att provocera. Därför uppmanar jag nu alla att i sann David Hasselhoff-anda leta upp den som har gjort den här videon och tvinga hen att be om ursäkt. Haha, sa jag be om ursäkt? Jag menade såklart HALSHUGGA! Hen har kränkt Hasselhoffismen och alla dess anhängare och förtjänar därför att dö och bli föda åt hundarna.
 
Men vet ni vad? Det kan ju vara rätt så svårt att hitta exakt rätt person att döda. Så jag tänkte att what the hell, det är väl inte så noga, vi kan väl gå på USA:s ambassad istället? Jag menar, det är ju antagligen något amerikanskt svin som ligger bakom den här videon och om en nation låter ett sådant as bo kvar i landet förtjänar de också sin beskärda del av våld och förödelse. Och Australien. De pratar engelska. Och Sverige. Där får homosexuella adoptera. Helt tvärtemot Hasselhoffismens lära.
 
Nämn inte ens polisen! Lag och ordning är för n00bs. Har du någonsin sett Mitch i Baywatch snacka med polisen? Nä, just det.
 
En del av er kommer säkert säga att detta inte är Hasselhoffismens sanna budskap. Jag tror att jag talar för alla sanna Hasselhoffister när jag ger er följande argument: jo, det är det visst det. Shack matt!

Kommentarer
Postat av: Elin

Det är hans dotter som gjort filmen. Hon borde väl inte vara så svår att hitta? Fängsla henne och tvinga henne att lyssna på dansband. Och k-pop. Samtidigt!

2012-09-17 @ 06:21:18
URL: http://superficialragdoll.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0