<

The Prejktikejnts

REA%20driver%20med%20GBG
 
Vi har fått in en ny praktikant på TV4 Göteborg. Skillnaden mellan oss är att han är där i två veckor, medan jag är där en hel termin. Så för första gången har jag någon att bossa över, så att säga. Fast det gör jag inte. Jag är ju så himla snäll. Så vi har istället startat en liten journalistgrupp. Vi kallar oss för... *konstpaus*... "The Prejktikejnts".
 
Det första inslaget vi gjorde hamnade inte bara i lokalsändningarna, utan också i rikssändningarna på TV4 News.
 
Ja, ni förstår ju själva att vi är ungefär de största naturbegåvningarna i Sverige just nu.
 
Sen träffade vi Anders Lundin också. Han var rätt så... trött. Så jag tänkte att jag skulle skoja lite med honom och säga att nu är det dags för ö-råd, och vi röstar ut dig, Anders Lundin, från den här tävlingen. Du har varit för trött på den senaste tiden, och det sinkar vårt lag. Men vet du vad? Det finns en chans till i det vi kallar "Andra chansen". Om du går med på att säga något livat i den här kameran så har du chans att ta dig hela vägen till final! Trots att du har blivit utröstad! Bra va? Men nej, jag sa det aldrig högt, jag tänkte det bara.
 
Nu har jag precis knäckt en öl. Ska iväg på ost-och-vin-kväll med mina polerZ^ Runkfelt, Snygg-Sebbe och Chili-cheese-kungen. Bland andra.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0