<

Den är mitt allt

 
Det var julafton. Du stod där under granen, förklädd i ett skimrande omslagspapper. Jag kände dig inte, visste inte ens vem du var, men när jag stod där framför dig, öga mot öga, så vällde det liksom över mig. Kärleken. Det var som om du hade funnits i mitt liv hela tiden, bara det att jag först nu fick träffa dig.
 
Jag tog på dig. Skrapade naglarna över de räfflade espresso- och lungoknapparna. Vred på dem lite. Kände av friktionen, beräknade den optimala vridkraften i huvudet. Jag monterade fast koppstödet. Fällde upp den. Fällde ner den. Det var så vackert.
 
Jag smekte mjölkångaren. Först med blotta fingertopparna, sedan med ena handen, till slut med båda. Upp och ner. Upp och ner. Metallen värmdes upp under mina omslutande händer. Jag ville slicka på dig, men tordes inte. Det kändes som att du ville, men hur skulle jag kunna veta? Jag ökade istället tempot. Stönade försiktigt.
 
Sen körde jag in den. Stickkontakten. I väggen. Dina lampor började lysa. Jag öppnade luckan på ovansidan. SEN körde jag in den. Espressokapseln. Tryckte på knappen.
 
Åh herregud. ÅH HERREGUD! Rummet fylldes av en doft. Men det var inte bara en doft. Det var en upplevelse. Jag ryste. Slog knut på mig själv. Skälvde. Munnen började vattnas likt ett sjunkande skepp.
 
Hällde upp en skvätt mjölk i en mugg. Förde den mot mjölkångaren och lät det spruta. Åh herregud, vad det sprutade! Mjölken förvandlades till ett fluffigt moln av lycka och välmående. Tog fram en trasa, smekte återigen ditt rör. Torkade upp en droppe vitt som lagt sig på köksbänken.
 
Förenade mjölk och espresso i ett glas. Det slog gnistor framför mina ögon. Jag kunde inte tro att det var sant. Det var som en film. Glaset svävade mot min mun. Sen blev allting svart.
 
Jag vaknade upp med dig bredvid mig. Du sov fortfarande. Jag viskade till dig att du är mitt allt.

Kommentarer
Postat av: Olivia

HAHAHAHA! underbart!

2013-02-01 @ 18:07:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0