<

Sjuklöverns ansvarslösa integrationspolitik

Vet ni vad som stör mig med dagens Sverige? Det är hur PK-media ENBART skriver om brott begångna av svenskar! Jag känner att jag bara vill ta tag i örat på varenda journalist i det här förbannade landet och skrika "MEN KORNA DÅ!?".
 
Kobrottsligheten är ett ständigt växande problem. Idag finns det ca 350 000 mjölkkor i Sverige. Med lite enkel huvudräkning kan vi alltså konstatera att korna står för ca 0,35 procent av Sveriges befolkning.
 
Ni kanske redan har förstått vad det här innebär. Med den ansvarslösa massproduktionen av nötkreatur vi har idag så kommer svenskarna snart att vara i minoritet i sitt eget land. Men det får man väl inte säga i det här jävla landet. Sjuklövern blundar och håller för öronen.
 
Jag är inte humanist, men... kor VILL VERKLIGEN INTE integreras i det svenska samhället! Det här fick jag erfara den hårda vägen idag.
 
 
Allting började med att jag ville fota de där nötterna som bor utanför mitt torp. Så jag gick ut och knäppte en bild med blixt, för att testa liksom. Han ryckte till. Verkade inte gilla ljuset.
 
 
Så tänkte han väl att det kanske inte var nån big deal.
 
 
Men efter typ fem klick från kameran började han blänga surt på mig.
 
 
Och kallade till sig sina minst lika ointegrerade ko-mpisar.
 
 
Jag försökte prata lugnande med dem, men självklart kunde ingen av dem svenska.
 
 
Från ingenstans satte de fart mot mig. De ville döda mig. Eller åtminstone invadera min trädgård.
 
 
Som tur var höll det extremt höga gräset dem tillbaka.
 
 
Men det hindrade inte dem från att belägra mitt torp i flera timmar. Jag vågade inte gå ut.
 
Tror ni att någon tidning har skrivit om den här grova brottsligheten? Har något tv-team varit här? Nej! Och om någon mot förmodan skulle skriva om det hade gärningsmännens art knappast nämnts! Allt för att man inte ska pekas ut som humanist!
 
Ska det verkligen vara så här? Att kor får begå brott till höger och vänster utan några som helst konsekvenser?
 
Sverige håller på att koifieras. Snart inför de väl sina egna kolagar. Förbjuder mejeriprodukter och Tilde de Paula. Jag tycker att det är helt befängt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0