<

Colin Farrell

 
Wow. Asså... wow.
 
 
Blicken.
 
 


Håret flyter. Som havet. Som en symfoni. Ett mästerverk. Wow.

 
"GET OFF MY LAWN!!!"
 
Haha nä skojade bara. Colin skulle aldrig säga så. Han är snäll, det kan man se på ögonbrynen, de pekar uppåt och det betyder att han är snäll. En gång klappade han en katt.
 
 
"Men är han snygg i mittbena då?" kanske ni undrar då. OM han är! Det är något i hästväg! Rent bokstavligt. Han står i hästens väg.
 
Nä, men allvarligt. Det är någonting med Colin Farrell. Jag såg honom i Seven Psychopats nyligen och tyckte att han var otroligt vacker. Innan alla ni tjejer där ute börjar lägga kommentarer i stil med "nä han ser ju ut som en överkörd flodhäst", vilket alltid händer så fort jag skriver om snygga män, ska jag här presentera BEVIS för Colin Farrells snygghet. "Men Simon, hur bevisar man att någon är snygg?" Jo, man gör ett snyggogram:
 
 
Precis på samma sätt som ett parallellogram ibland kan fungera som ett graviditetstest så kan ett snyggogram fungera som snygghetsbevis. Det enda man behöver göra är att rita ut ett antal punkter i personens ansikte och räkna ut arean av de områden som ringas in. Om måtten överstiger fem radianer har du troligtvis räknat fel.
 
Men egentligen är det sak samma med arean. Det man ska leta efter är de små pitecknena som dyker upp på kinderna ibland. Då vet man att det är en sjukt snygg person.
 
Vilket tramsigt inlägg det här var. Jag är trött.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0