<

Hej igen bloggen!

Det var inte igår! Hur är det? Jo, det är bra. Ja precis. Vad roligt! Okej. Ja vi borde ta en öl nån gång! Nice. Vi hörs! Ja jag skriver på facebook någon gång.
 
Bloggen har blivit som en gammal vän. Tänker sällan på den, men ibland får man ett oförklarligt sug att återse den. Och så ses man. Och så säger man: "det här får vi göra om!". Och så går det några år till nästa gång.
 
Jag saknar det här med att ha mitt liv dokumenterat på ett och samma ställe. Att bara kunna scrolla sig förbi olika faser jag en gång i tiden gick igenom. Även om texterna mestadels består av trams minns jag saker när jag läser dem. En text påminner mig om skolan. En annan om jobbet. En tredje om kärleken.
 
Jag saknar dialogen jag hade med läsarna. Eller snarare: komplimangerna jag fick. "Du är så bra på att skriva" sa folk. Ibland lyckades jag till och med beröra folk. Det var stort. Under en period hade jag 200-300 unika läsare per dag. Tjejer skrev kommentarer om hur de var "lite kära" i mig. Motivationen till att skriva var på topp, om man säger så.
 
En del inlägg skäms jag för. Det är bra, det betyder att jag har utvecklats.
 
En del inlägg är jag väldigt stolt över. Men det skulle inte funka att publicera dem idag. Det saknar jag också, ansvarsfriheten. Det var så det kändes i alla fall. Att jag kunde skriva precis vad som helst utan några negativa konsekvenser. Idag vet jag bättre.
 
Så nu till det viktiga: vad gör jag idag?
 
Jag vikarierar på SVT Smålandsnytt i Växjö. Bor i en stuga mitt i skogen. Yoloar. Swagar. Ni vet. Cool guy stuff. Här kommer en selfie som illustrerar detta:

 
Varsågod, framtida Simon. Nu vet du vad som hände den 17 september 2014. Du stod i ett kontrollrum och böjde tummen jättemycket uppåt. Eller ja, bilden var ju tagen vid ett tidigare tillfälle. Men det blir alldeles för krångligt att få med just den infon i ett blogginlägg.

Kommentarer
Postat av: Hej igen

Vi har saknat dig!

2014-09-18 @ 13:13:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0