7 anledningar till att inte bleka tänderna

 1. Det gör ont. Korta men intensiva ilningar kan när som helst uppstå någonstans i mitten av tanden, i dess innersta väsen, i dess själ, bryta ner, förgifta, förbanna och smutsa ner. Man ryggar tillbaka, klappar upp en hand i ansiktet som om man försökte ha ihjäl en bepansrad fluga som satt sig i mungipan, man säger "AAAAAAAAAAJ", fast med stängd mun, "HMMMMMMMMMMMMMNN" säger man.
 
2. Man ser ut som en seriemördare med ett antal psykiska sjukdomar när man tar kort på sig själv i syfte att bildsätta ett blogginlägg om tandblekningars dålighet.
 

Före
 
Efter
 
3. Det finns inget att göra åt smärtan. Det finns inget mönster. Ilningarna kommer inte när man dricker kallt eller äter varmt, andas in luft eller hoppar hopprep. De kommer när man minst anar det. Mitt i en konversation. När man för maten mot munnen. När man precis sagt yolo. Värktabletter hjälper inte. Inget hjälper. Livet har förvandlats till en evighetsmaskin, fast med döden, man dör i all evighet, och det är pest och pina och kolera i ljumsken och allting blir så evigt jobbigt och det är så himla synd om den tandblekte.
 
4. Själva behandlingen gör ont. Ni kanske trodde att punkt 1 och 3 syftade till själva behandlingen. Det gjorde de inte. De syftade till dygnet EFTER behandlingen.
 
5. Man måste förklara sig. Alla undrar varför man gör det. Kanske är det så att man fick tandblekningen som en present från sina föräldrar. Kanske är det så att man aldrig i det här livet hade lagt egna pengar på något så töntigt som en tandblekning, men föräldrarna ville att man skulle se bra ut i ett eventuellt TV-framträdande. Och så blev man lite nyfiken. Och för att inte glömma följande viktiga argument: yolo.
 
6. En "kompis" kanske bestämmer sig för att ta tid mellan ens ilningsattacker så att denne kompis sedan på ett ungefär kan räkna ut när ens nästa ilning ska komma och göra en uppmärksam på det genom att peka på en och räkna ner.
 
7. Man får inte äta något färgat på tre dagar efteråt. En tomat på hamburgaren? Nope. En morgonkaffe? Nope. Nattkaffe då? Inte det heller. Cola? I dina drömmar.
 
Så aa. Så är det. Nu ska man kanske sätta sig i ett hörn och knapra på ett salladsblad och slänga ett par trånande blickar bortåt kaffebryggaren.

Val borde vara lite enklare

Jag tycker att fler val borde vara som det amerikanska valet. "Hmmmm, ska jag rösta på Barack Obama eller en helt skogstokig ultrakonservativ mormon?". Att fatta beslut borde vara enklare än vad det är idag. Begrunda följande exempel:
 
"Vad ska jag välja för gymnasielinje? Samhäll eller bli-torterad-i-könsorganet-varje-dag-linjen?"
 
"Var ska vi äta lunch? Korvkiosken eller Diarréspecialisten?"
 
"Vilket parti ska jag rösta på? Partidemokraterna eller Förstör-Sverige-så-mycket-som-möjligt-partiet?"
 
Given succé.

Ingen gillar falska människor

"Jag hatar falska människor, de ska inte få någon plats i mitt liv igen!" säger folk. Jag förstår det inte. Alltså, jag förstår att folk hatar falskhet, men finns det verkligen falska människor? Och i så fall, vad är det som säger att inte du själv någon gång har varit det, med eller utan avsikt?
 
Det känns ju rent spontant som att en majoritet av fallen då folk kallar varandra för falska människor bara beror på missförstånd. Om folk hade kunnat lägga stridsyxan åt sidan i två sekunder och lyssnat på varandra hade det kanske inte sett likadant ut. Det är lättare att stämpla någon som falsk än att ta reda på varför personen agerade på ett visst sätt i en viss situation.
 
Och nu ska jag avsluta inlägget som en sanna fjortis och säga:
 
Det e iaf MIN åsikt!!!!!

YouTube-bloggen

 
Jag håller med till punkt och pricka. Om alla hade tänkt så här hade vi alla fått mer pussy än vad vi någonsin hade kunnat drömma om. De sociala sprickorna hade försvunnit, klyftorna jämnats ut. Produktiviteten hade ökat (enligt ett forskningsinstitut i Burma är sexuell frustration den största orsaken till lathet), jobbtillfällen hade skapats och vi hade fått en allmänt trevlig tillvaro. Det enda vi behöver göra är att sälja Vatikanen och ge mat till de fattiga.

Samtidigt, i Finland


Nu är det fredag!

Låt oss parta loss med en ny version av megahiten Levels!
 

RSS 2.0