<

Ny forskning: Gud finns

Burmesiska forskare bevisade det omöjliga

 
Nu finns det inte längre något tvivel. Mysteriet som har plågat människan genom alla tider är löst tack vare ett forskningsinstitut i Burma.
– Vår bevisning för Guds existens är överväldigande, säger Aung San Chwong, professor i gudologi.
 
Bevisningen bygger på studier kring bönesvar. Forskningsteamet bad för tillfrisknandet av nio slumpvis utvalda burmeser på ett sjukhus. Efter en vecka hade sju av dem blivit hemskickade från sjukhuset.
 – Datan har sagt sitt, säger gudaforskaren Aung San Chwong. Det är statistiskt säkerställt att Gud ingrep och välsignade de här sjuklingarna.
De sista två burmeserna avled på sjukhuset.
– Det är tragiskt, men inget som påverkar vår slutsats. De här två individerna var verkligen helt sjukt sjuka. Deras död var antagligen Guds vilja.
 

Richard Dawkins rasar

Omvärlden har inte varit sena med att reagera. Redan fem minuter efter forskarnas tillkännagivande skrev den ateistiska debattören och evolutionsbiologen Richard Dawkins på sin Twitter: "Den nya forskningen från Burma går inte ihop med min världsbild. Vi måste invadera Burma och ställa Aung San Chwong inför rätta. Nu. Med en gång.".
Den nuvarande påven Benedictus XVI gjorde sitt första Twitterinlägg någonsin och svarade Dawkins: "Ägd!".
 

Humanisterna rasar

Även i Sverige har burmeserna rört upp känslor.
– Här har vi kämpat så länge för att bögarna ska få gifta sig i kyrkan och så visar det sig helt plötsligt att Gud faktiskt finns? De konservativa Bibelkramarna kommer att gå helt bananas, säger Humanisternas ordförande Christer Strutt.
 

Alla rasar

Enligt människorättsorganisationen Amnesty är ateisterna i fullt uppror. Ett tiotal burmeser har dödats av arga ateister världen över. Ännu fler burmeser har fått karikatyrer ritade av sig, och många ska ha känt sig kränkta.
Trots all uppståndelse är gudaforskaren Aung San Chwong lugn.
– Var inte arg på mig, säger han. Jag är bara budbäraren! Det är ju inte som att man kan bli dömd till husarrest för resten av sitt liv bara för att man har genomfört revolutionerande forskning.
 
Timon Kringla

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0