<

Det här är för dig, Johanna

 
Johanna. 
 
Jag vet att jag inte har varit den bästa bloggaren. Jag vet att jag inte har varit närvarande när jag har behövts som mest. Jag vet att jag har varit ett as. Det är inte ditt fel. Vill bara att du ska veta det.
 
Finns inga ursäkter egentligen för att göra det jag har gjort. Att undanhålla allmänheten mina briljanta tankar, min fantastiska humor och mitt mästerliga skrivande. Det är oförlåtligt.
 
Men Johanna.
 
Nu börjar kampen. Jag vill inte att du ska växa upp och bli värsta miffot och inte kunna lita på någon och aldrig kunna känna äkta kärlek bara för att du inte har fått obegränsad tillgång till roliga texter på internet.
 
Från och med nu lovar jag att skriva inlägg. På den här bloggen. Ibland. Kanske. Typ.
 
Det kommer bli kul.
 
Men nu till det viktiga: hur ser du ut nu för tiden Simon?
 
Ja jag har ju bytt utseende helt och hållet kan man säga. Skägg har odlats. Det långa håret är borta, åtminstone i nacken och på sidorna.
 
 
Var sjukt ovan vid det när bilden togs precis efter att jag klippt mig. Men nu tycker jag det är riktigt schysst asså.
 
Så. Nu vet du allt det viktiga, Johanna. Kan du förlåta mig?

Kommentarer
Postat av: Elmerina

Jaaa du är helt fantastiskt snygg för att vara blond! ;)

2015-09-14 @ 23:56:47
Postat av: Johanna

Nej men ååh är detta till mig!? Vad fantastiskt! Jag måste erkänna att jag också har varit frånvarande sen en tid tillbaka men nu är jag här. Det är en fin relation vi har Vanilla. Den bygger på tillit. Därför undrar jag nu varför du lovade att komma tillbaka i september då detta skrevs, när inget nytt har kommit upp på tre månader, va, VA!? Bra look, tumme upp. Tack för inlägget<3333333

2015-12-16 @ 12:37:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0